in de buurt

Smokey Brothers

Pluvierstraat 402, 2583 KJ Den Haag, Holland

Informatie Openingstijden en aanbiedingen kunnen afwijken vanwege COVID-19.

Smokey Brothers


Pluvierstraat 402, 2583 KJ Den Haag, Holland


Dienst drinnen Wegbringen Hausdienst


Feedback

"Heerlijk verse patat, heel vriendelijk personeel/manager. Eén nadeel: er kwamen continu thuisbestelde bestellingen binnen. Het personeel werkte zich een slag in de rondte, geen kwaad woord daarover. Deze bestellingen zorgde er echter voor dat ik als klant in de winkel vrij lang moest wachten, kheb er een 20 min. gestaan. Zak na zak was voor de bezorgers terwijl ik met jengelende kids in de auto zat te wachten. Maar goed, was wellicht overmacht. Het eten was erg lekker en klantvriendelijkheid verdient wel 6 sterren!"


"Eergisteren besteld bij Smokey Brothers, na 2 uur wachten kwam eindelijk de bestelling. Dit was een verkeerde bestelling, deze zou omgewisseld worden en we zouden zsm de juiste bestelling ontvangen. Deze is nooit aangekomen door onkunde van de bezorger (voortaan ook niet volop scheldend/schreeuwend voor iemands deur staan zou ook helpen). vervolgens gebeld naar de eigenaar en deze was erg behulpzaam. hij zorgde dat het geld meteen terug gestort zou worden en dat we de dag later (gisteren) gratis onze bestelling konden krijgen. Na 45 minuten wachten kregen we de bestelling (gratis) binnen. De spareribs zijn echt heerlijk! Ondanks deze ervaring (wat met name door de bezorger komt) zijn we zeer tevreden over Smokey Brothers!"


"Wisselend. Meermaals verbrande friet gekregen. Ook irritant dat je continu sms'jes krijgt met het dringende verzoek om niet via thuisbezorgd te bestellen. Als je niet wilt dat je klanten via thuisbezorgd bestellen, dan moet je niet via thuisbezorgd aanbieden"


Openingstijden

maandag: Abgeschlossen
dinsdag: 12:00–20:00
woensdag: 12:00–20:00
donderdag: 12:00–20:00
vrijdag: 12:00–20:00
zaterdag: 12:00–20:00
zondag: 12:00–20:00

© Copyright 2022 Weloob.com. All rights reserved.

Disclaimer Blog