Van Der Valk Limburg l Hotel Maastricht

Nijverheidsweg 35, 6227 AL Maastricht, Holland

Informatie Openingstijden en aanbiedingen kunnen afwijken vanwege COVID-19.

Van Der Valk Limburg l Hotel Maastricht


Nijverheidsweg 35, 6227 AL Maastricht, Holland

+31 43 387 3500Feedback

"Mostly fantastic experience. Hot tub in the suite was fantastic... recommended to bring a bubble bar from Lush or similar for the full effect! Breakfast was plentiful and tasty with a mixture of hot and cold foods. Only downside was that the room toilet got stuck on flush at 1 am, however reception immediately sent someone to fix it."


"Het is duidelijk dat dit een 4* hotel is, maar wat ik het leukst vond is de attentheid van de bediening. Bij inchecken was het nonchalant vermeld dat ik jarig was en dat de reden van ons verblijf. Toen wij aan tafel ging zitten voor het avond eten, Stond de tafel versierd met blauwe ballonnen. De service was excellent, de kamer mooi, de restaurant erg gezellig, en de eten erg lekker en prachtig gepresenteerd. De ontbijt liet niets over te willen. Er was alles je bedenken kon. En als je Maastricht wil zien kan je je auto achter laten en met de bus de stad in gaan. De hotel is dan van 10 minuten afstand met een bushalte zo goed als aan de deur. Zeer aangeraden."


"Bediening brasserie en de prijzen van de brasserie. Dat is helaas overal zo maar ook nu tegenaan gelopen. Zwembad was wel erg klein en de hoeveelheid spam om je kamer te upgraden was echt weerzinwekkend. Ook nádat ik mij had uitgeschreven. (2-3 mails per dag in de week van aankomst, heel irritant). De locatie langs de snelweg viel toch tegen ook al hadden we ons daarop ingesteld. Kamers waren netjes, personeel vriendelijk. Al met al goed te doen maar voor ons geen 2e keer."


Openingstijden

maandag: 24 Stunden geöffnet
dinsdag: 24 Stunden geöffnet
woensdag: 24 Stunden geöffnet
donderdag: 24 Stunden geöffnet
vrijdag: 24 Stunden geöffnet
zaterdag: 24 Stunden geöffnet
zondag: 24 Stunden geöffnet

© Copyright 2022 Weloob.com. All rights reserved.

Disclaimer Blog